Transferrykten fredag 10/8

Alex Song: Arsenal – Barcelona

Cristian Tello: Barcelona – Arsenal

Barcelona är intresserade av Arsenals defensive mittfälare Song och sägs vara beredda att byta bort anfallaren/vingen Tello för att få ned priset på affären. Sportwitness.ning.com

 

Edinson Cavani: Napoli – Chelsea

Chelsea är intresserade av målkungen Cavani och priset sägs ligga på runt 35 miljoner euro. caughtoffside.com

Kommentar: Nej Napoli, nej. Det går inte att släppa Lavezzi och Cavani under ett och samma transferfönster. Det spelar knappt någon roll vem man plockar in som ersättare, dem går inte att ersätta bara så där. Italienska ligan känns väldigt öppen bakom ett favorittippat Juventus och jag tycker istället att Napoli borde behålla Cavani plus att man förstärker med en till offensiv spelare och en vänster ytterback. Det är läge att satsa Napoli!

 

Daniele de Rossi: Roma – Manchester City

City är intresserade av Romaikonen De Rossi. Roma är inte intresserat av att sälja om man inte får ett galet erbjudande. Adiffrentleague.co.uk

 

 

Axel Witsel: Benfica – Manchester United

Man United sägs ha lagt ett bud på mellan 30-33 miljoner euro på den belgiske innermittfältaren som även jagas av Real Madrid. Click-manchester.com

 

Josh McEachran: Chelsea – Middlesbrough (lån)

Mittfältstalangen ifrån Chelsea kan vara på väg till Boro för mer speltid på seniornivå. McEachran har länge spåtts en lysande framtid och detta skulle säkert kunna hjälpa honom på vägen mot en framtida startplats i Chelsea. Gazettelive.co.uk

 

Felipe Melo: Juventus – Galatasaray (lån)

Galatasaray lånar brassemittfältaren Melo från Juventus. Man betalar 1.75 miljoner euro för ett ettårslån och kan även köpa loss spelaren för 6.5 miljoner euro permanent, affären är officiell. Goal.com

 

Aaron Lennon: Tottenham – Inter

Dessa två klubbar verkar förhandla förfullt med varandra. Julio Cesar sägs vara på väg till London, G. Dos Santos sägs vara på väg till Milano och nu snackas det om att Aaron Lennon kan vara på väg till Inter då Andre Villas Boas inte ser honom som en viktig spelare i sitt nya Tottenham. Priset framgår inte. Sportwitness.ning.com

 

Joe Allen: Swansea – Liverpool

Inom 24 timmar ska Allen vara klar för Liverpool, affären sägs gå på 15 miljoner pund. Caughtoffside.com

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *