Transferrykten onsdag 8/8

Lucas Moura: Sao Paulo – PSG

Lucas sägs vara nära en överenskommelse med PSG efter att klubben ska ha lagt ett bud på hela 45 miljoner euro. Lucas berättar att han pratat med både landslagspolaren Thiago Silva och Leonardo och det tycks som att Lucas fått mycket positiva intryck. Som det ser ut just nu så kan övergången komma att ske under Januarifönstret, alltså inte nu i sommar. Football Italia

 

Hugo Lloris: Lyon – Tottenham

Det är uppenbart att Tottenham är intresserade av den franske landslagsmålvakten Lloris. Detta är ett rykte som ständigt dyker upp under silly-season. Tottenhamförsvararen Kaboul har berättat att Lloris har frågat Kaboul om hur det är att spela i Tottenham. Talksport

 

Fernando Llorente: Athletic Bilbao – Manchester City, Chelsea med flera.

Det verkar som att basken Llorente inte vill förlänga sitt kontrakt med sin klubb Bilbao. Detta kan tvinga klubben till att sälja honom i sommar då man annars riskerar att tappa honom gratis nästa säsong. Intresserade klubbar finns det gott om, just nu snackas det mycket om Chelsea och Man City, andra klubbar som visat intresse är bland annat Man United, Juventus, Real Madrid, Arsenal och Tottenham. Det är troligt att prislappen kommer hamna på minst 15 miljoner pund. Metro.co.uk

 

Javi Martinez: Athletic Bilbao – Bayern Munchen

Enligt Sport1 så har Martinez agent sagt att mittfältaren är intresserad av en flytt till den tyska storklubben men betonar att en eventuell övergångssumma kommer bli så hög som 40 miljoner euro. Javi Martinez är en mycket kompetent spelare som är bra på det mesta, spelar normalt på det defensiva mittfältet men kan även användas som mittback. Barcelona har under en längre tid visat intresse skall tilläggas.

Kommentar: Bilbao har inte råd att släppa Martinez om man vill vara en klubb som ska slåss om Champions Leagueplatser. Han är oerhört vital för hela balansen i laget då jag anser att han har en väldigt fin spelförståelse och spelar mycket rutinerat trots sin ringa ålder.

 

Robin van Persie: Arsenal – Manchester United

Det sägs att van Persie kan komma att flyga till Manchester under kvällen för att diskutera en övergång med Man Uniteds tränare Sir Alex Ferguson. Priset sägs ligga på runt 20 miljoner pund då holländaren inte har så länge kvar på sitt kontrakt och kan annars lämna klubben gratis nästa säsong. Givemefootball.com

 

Leandro Damiao: Internacional – Tottenham

Den stekhete Damiao spelar just nu OS med Brasilien där han gör succé. Möjligen får vi se honom spela i Premier League nästa säsong då Tottenham sägs närma sig en övergång. Klubbarna har relativt nyligen gjort framgångsrika affärer med varandra då Internacional 2010 sålde mittfältaren Sandro till just Tottenham. Priset sägs ligga på 20-25 miljoner euro. Thenational.ae

Kommentar: Damiao är i mina ögon en i stort sett komplett anfallare, han är bra på allt. Jag tror att han är den perfekte pålitlige målskytten som Tottenham är i mycket stort behov utav. Han är en naturlig målskytt som skulle kunna göra succé i Spurs om man väljer att köpa loss honom.

 

Bruno Alves: Zenit St. Petersburg – Atletico Madrid

Atletico Madrids mittback Diego Godin kan vara på väg till Premier League. Nu verkar det som att Madridklubben har hittat en potentiell ersättare i den portugisiska mittbacken Alves. Intresse sägs även finnas ifrån bland annat Juventus. Soccernet

 

Joselu: Real Madrid – Hoffenheim

Den spanske 22-åringe anfallaren Joselu testar lyckan i Bundesliga. I Real har han fått hålla till i klubbens B-lag Castilla där han pangade in 26 mål under den gångna säsongen. Soccernet

 

Scott Sinclair: Swansea – Manchester City

Manchester City sägs vara intresserade av att värva Sinclair som nyligen medverkade i OS. Det sägs att Sinclairs prislapp ligger på 8 miljoner pund. Sinclair är en snabb och irrationell spelare som gjorde 8 mål under förra säsongen i Premier League. Metro.co.uk

Kommentar: Floppvarning. Jag tror inte på denna övergång överhuvudtaget. Visst har Sinclair imponerat i Swansea men det är stor skillnad på att vara bra i Swansea och att spela i Man City. Jag tror att han skulle bli fast på bänken för att antingen säljas eller lånas ut till nästa säsong. Han är lite för ojämn enligt mig, stundtals för bra för Swansea men absolut inte tillräckligt bra för en sådan flytt. Plus så funderar jag lite på hur Swansea tänker om man släpper spelaren. Jag menar, man har ju redan sålt Gylfi Sigursson och Joe Allen ryktas vara på väg till Liverpool. Om man då även släpper Sinclair så tror jag man kan få allvarliga problem i årets upplaga av Premier League.

 

Nuri Sahin: Real Madrid – Tottenham

Tottenham sägs vara sugna på att locka över den spelskicklige mittfältaren Sahin till Spurs efter att Arsenal under en längre tid försökt knyta till sig spelaren på lån. Clubcall

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *