Transferrykten tisdag 19/6

Hulk: Porto – Chelsea, PSG, Tottenham

Det har snackats om att Chelsea har varit ute efter Hulk en tid nu. Chelsea har försökt få loss den brasilianska anfallaren för runt 30 miljoner pund men man har inte lyckats komma överrens med Porto. Nu sägs PSG ge sig in i leken efter att ha misslyckats värva anfallare som Ibrahimovic, Pato och Tevez. PSG sägs vara beredda att betala hela 43 miljoner pund för att få anfallaren till Frankrike. Samtidigt menar tidningen A bola att Hulk kan vara sugen på en flytt till Tottenham om klubben anställer Hulks förre tränare Andre Villas-Boas. Daily Mail

 

Sebastian Giovinco: Parma (delägd) – Juventus

Enligt italienska rapporter så kommer Parma acceptera ett bud på fullt ägarskap från Juventus på ”atommyran”. Affären sägs kosta mellan 12-15 miljoner euro. Football Italia

 

Lucio: Inter – Fenerbahce

Brassebacken Lucio är på väg att lämna Inter för en flytta till turkiska storklubben Fenerbahce. Sky Sport Italia

 

James Rodriguez: Porto – Machester United

Nanis framtid i Manchester sägs vara oviss och klubben ska enligt uppgift vara intresserade av att värva Portos duktige offensiva mittfältare James, priset sägs ligga på 20 miljoner pund för colombianen. Soccersweep.com

 

Federico Peluso: Atalanta – Manchester City

När Citys ser ut att släppa Kolarov till Serie A så letar Manchini efter en ny backupspelare till vänsterbacken Gael Clichy. Han sägs ha hittat spelaren i Atalanta och spelaren heter Federico Peluso. Han påstås vara ett hett byte på marknaden och det är inte bara City som är intresserade.

 

Vedran Corluka: Tottenham – Lokomotiv Moskva

Igår ryktades det om Barcelona, lite mer realistika rykten idag: Enligt The Daily Mail så att kroaten är på väg till Lokomotiv Moskva i Ryssland.

 

Luuk De Jong: Twente – Newcastle

Succélaget Newcastle är ute efter förstärkningar och har lagt ett bud på 8 miljoner pund på De Jong som är en holländsk anfallare. Det sägs dock att Twente vill ha 12.5 miljoner pund för sin anfallare… Daily Mail

 

Didier Drogba: Free agent – Shanghai Shenhua

Enligt kinesisk press så är den forne Chelseaanfallaren nära att signa ett kontrakt med den kinesiska klubben och han sägs få en årslön på 9.5 miljoner pund. Standard.co.uk

 

Emanuele Giaccherini: Cesena (delägd) – Juventus

Enligt Juventus officiella hemsida så har klubben värvat Giaccherini som tidigare varit hälftenägd av Cesena och Juventus. Juevntus.com

 

Ricky Van Wolsfwinkel: Sporting Lissabon – Napoli

Enligt talksport så är Napoli sugna på att värva anfallaren Van Wolsvinkel. Klubben är redo med ett bud på 11 milnoer euro enligt Il Corriere dello Sport. Många storklubbar sägs vara intresserade, bland annat Manchester United och Liverpool.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *