Transferrykten måndag 18/6 del 2

Alessandro Del Piero: Free agent – Flamengo

Juventusikonen Del Piero har spelat klart för Juventus och sägs nu vara nära att skriva på för brasilianska Flamengo. Football Italia

Oliver Giroud: Montpellier – Arsenal

Det verkar nu som att denna transfersaga börjar gå mot sitt slut. Arsenal är överrens med Montpellier om ett pris på 12 miljoner pund och det verkar som att anfallaren snart kommer bli helt klar för Gunners. Daily Mirror

Laurent Blanc: Tottenham

Enligt Sky Sports News så är Tottenham sugna på att plocka in Blanc som efterträdare till tränaren Harry Redknapp. Andra namn som nämns är är Andre Villas-Boas, David Moyes och Spurslegendaren Jürgen Klinsmann.

Vedran Corluka: Tottenham – Barcelona

Den kroatiske försvaren har haft svårt att ta en startplats i Spurs och var under säsongen utlånad till Bayer Leverkusen. Den utfryste försvaren sägs dock intressera Barcelona, tro det eller ej. El Mundo Deportivo

Derek Boateng: Dnipro – West Bromwich

Den tidigare AIK-spelaren Boateng spelar just nu för Dnipro i Ukraina men sägs vara missnöjd med sitt liv i Ukraina efter att han blivit utsatt för rasism. Under säsongen vart Boateng utvisad efter att ha knuffat till en spelare som kallat han för ”en svart apa”. Priset sägs ligga på 2 miljoner pund, en summa som West Bromwich sägs se som överkomlig. Mirror Football

 

–        På tal om rasism. Jag såg nyligen BBCs dokumentär om rasism i Ukraina och Polen. Det var så grovt och berörande att jag inte riktigt vet hur jag ska kommentera det. Måste nästan ses för att man ska förstå hur sjukt det är: http://www.youtube.com/watch?v=E0f259wCerY

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *